Postre de naranja y yogur

Ingredientes (por persona)
- Una naranja
- Medio yogur griego
- Una cucharada de mermelada de melocotón
- Un orejón
- Un puñado de pasas
- Pelar las naranjas y cortarlas en rodajas
- Apilarlas en capas sobre un plato individual pequeño, intercalando algo de mermelada entre cada capa de naranja
- Cortar el orejón en dados pequeños, y decorar la naranja con el orejón y las pasas.
- Guardar en la nevera varias horas para enfriar
1 Comments:
Hola, em dic Toni i sóc de Terrassa. Avui hauria d'haver-me passat la tarda estudiant però no he pogut i he obert la tele quan feien "La cuina de l'Isma" i he vist els vostres dinars i el blog i he tingut la curiositat d'entrar-hi. M'han agredat molt les vostres receptes espero que no pareu de penjar-ne.
Una forta abraçada,
Toni Martinez!!
Publicar un comentario
<< Home