Huevos revueltos, y de mil maneras

Cuando no hay ni sobras, los huevos revueltos sigue siendo un buen recurso para cenar. Me gustan:
- Con sobrasada
- Con jamon, queso rallado y tomate picado en dados
- Con alcaparras y palitos de sucedáneo de cangrejo (Susana)
- Con ajos tiernos (Olga)
- Con atún (Toni)
- Con cebolla picada (Toni)
- Con champiñones, gambas y ajo (Susana)
- Con guisantes, y tacos de jamón o bacon (Susana)
- Con guisantes, y tacos de jamón y bacon (Begoña)
- Con jamón dulce y champiñones (Patricia)
- Con moixernons secs (setas de San Jorge) (Amanda)
- Con queso rallado (Toni)
- Con queso y leche (Gloria)
- Con sesos (Begoña)
- Con tacos de queso Emmental (Olga)
- Con tomate (Mònica)
- Con tomate frito Solis (Ester)
3 Comments:
Hola,
Us acabo de veure al programa de cuina de l'Isma Prados i he fet una ullada pel vostre blog. Que xulo !!! Intentaré animar a la gent de la meva feina a fer-ne un de semblant però no sé qué em fa pensar que no tindran gaire interés.
I ja esteu trigant a penjar noves receptes !!!
Hola!
Jo també vaig prendre nota de l'adreça del vostre blog al programa de "La cuina de l'Isma", però fins avui no he trobat el full on ho havia apuntat... Us aniré visitant de tant en tant ja que m'encanta el mon de la cuina i les bones idees!
MONICA
Hola! Jo també us acabo de veure a "La cuina de l'Isma". El revoltim d'ous jo el faig amb ceba, patates i botifarra. Apa,que vagi de gust!
BERTA
Publicar un comentario
<< Home